Oberoi Beach Resort, Al Zorah

Oberoi je savremeni luksuzni hotel koji oličava visinu, svetlost i prostor i gleda na kultni Burj Khalifa. Ovo je stakleni hotel sa 252 sobe sa ogromnim sobama, prozorima od poda do plafona, prostranim kupatilima i krevetima tako gigantskim da može da stane cela porodica.

6559_oberoi-small_orig-1.jpg Lokacija

Oberoi se nalazi u Oberoi centru koji je komercijalni kompleks i uključuje toranj sa kancelarijskim prostorom. Hotel se nalazi na nekoliko minuta od Dubai Mall-a i Međunarodnog finansijskog centra Dubaija.

6554_oberoi-7_orig-1.jpg Smeštaj

Krunisan plafonom od zlatnih listova, veličanstveni beli mermerni lobi blista pod svetlom spektakularnih ručno izrađenih lustera, dok sobe pružaju neprekidan pogled na obrise grada i kultni Burj Khalifa. 252 prostrane, luksuzno i elegantno opremljene sobe i suite-ovi pružaju topao i ugodan ambijent. Drveni podovi, bogate tkanine, ručno pravljeni tepisi i posebno naručena umetnička dela dodatno naglašavaju eleganciju sobe.

6562_spa-3_orig-1.jpg Usluga

Nine7One je restoran sa mnoštvom arapskih, azijskih i kulinarskih specijaliteta sa zapada, koji će zadovoljiti svačiji ukus. Priuštite sebi podmlađivanje i opuštanje u mirnom Oberoi spa centru. Napunite se energijom u fitnes centru koji je otvoren 24 sata, tako da gosti mogu da iskoriste prednosti najsavremenije opreme. Infinity bazen je otvoren od izlaska do zalaska sunca i predstavlja savršeno mesto za završetak napornog radnog dana.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika