Hilton Dubai Jumeirah Beach

Smešten u srcu Jumeirah Beach Residence-a i blizu atrakcija i tržnih centara Dubaija, hotel ima privatnu plažu sa širokim spektrom zabavnih aktivnosti, uključujući sportove na vodi, dečiji klub i sobu za igre. Dvanaest jedinstvenih restorana čeka vas da zadovolje sve vaše želje. Opustite se u Health klubu i uživajte u Spa centru.

Hilton Dubai Jumeirah Beach 6 Lokacija

Hilton Dubai Jumeirah Beach se nalazi direktno na Jumeirah plaži. Udaljen je 15km od centra grada i 30km od medunarodnog aerodroma. Poseduje privatnu plažu sa ležaljkama i bazen koji je okružen vrtom sa palmama. Stanica metroa Dubai Marina se nalazi na 10 minuta hoda od hotela, a hotelski prevoz svakodnevno saobraća do nekoliko najpoznatijih tržnih centara u gradu.

Hilton Dubai Jumeirah Beach 3 Smeštaj

Pronađite svoju oazu u sobama i suite-ovima sa balkonima i pogledom na more, Dubai Eye ili šetalište The Walk. Izaberite Executive sobu ili suite i uživajte u besplatnom doručku, popodnevnom čaju i večernjim pićima i kanapeima u Executive salonu.

Hilton Dubai Jumeirah Beach 7 Usluga

Sa 12 nagrađivanih restorana i barova, hotel će zadovoljiti svačije ukuse. Probajte italijansku kuhinju u Vero-u, uživajte u zabavi uživo uz tiki koktel u Trader Vic’s-u, opustite se uz omiljeno pivo u McGettigan’s-u i večerajte na otvorenom pored plaže u Wavebreaker-u. Dečji meniji su dostupni u svim prostorima, uključujući i obroke u sobi. U pravim rukama, wellness je umetnost. Prepustite se rukama stručnog spa tima za iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Od obloga i masaža do manikira i pedikira, sigurno ćete pronaći savršenu kombinaciju tretmana za potpuno opuštanje i blaženstvo.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Deca od 4 do 12 godina mogu uživati u zabavnim i obrazovnim aktivnostima pod nadzorom u Kidz Pardise na trećem spratu hotela.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika