Mandarin Oriental Jumeira

Sa netaknutim okruženjem na obali okeana, Mandarin Oriental Jumeira je elegantan urbani rizort sa pogledom na čiste plave vode Arapskog zaliva i blistavi horizont Dubaija. Lokacija hotela na plaži i sadržaji na otvorenom dizajnirani su da donesu novi nivo opuštenog luksuza u grad.

Mandarin Oriental Jumeira 4 Lokacija

Jedan od najcenjenijih i najekskluzivnijih svetskih hotelskih brendova debitovao je u Dubaiju početkom 2019. godine, i to je urađeno u besprekornom stilu. Smešten na belom pesku plaže Jumeirah, ovaj šik rizort donosi nove nivoe stila i sofisticiranosti ovoj oblasti. Centar Dubaija je udaljen 15-ak minuta od hotela.

Mandarin Oriental Jumeira 13 Smeštaj

Kreiran od strane nagrađivanog dizajnera enterijera Jeffrey A. Wilkes-a, šik rizort sa 251 sobom na plaži ima prostrane, elegantne i savremene enterijere sa privatnim balkonima sa kojih se pruža neprekidan pogled na more ili horizont i donosi novi talas luksuza na obale Dubaija.

Mandarin Oriental Jumeira 7 Usluga

Sa pogledom na netaknute vode Arapskog zaliva, hotelska plaža nudi zadivljujuće okruženje poboljšano luksuznim detaljima kao što su pet privatnih „cabanas“ i Sun Vibe bar koji služi ukusni meni osvežavajućih pića i sladoleda. Smešten na šestom spratu hotela, Tasca je uzbudljiv restoran kulinarskog genija Jose Avillez -a koji je ove godine nagrađen Michelin. Nazvan po portugalskoj reči za kafanu, Tasca je Avillez-ovo prvo međunarodno otvaranje, nakon Belcanto-a, kao i njegovih drugih proslavljenih poduhvata u Portugalu. Prostirući se na 2.000 kvadratnih metara, hotelski elegantni spa centar je raj mira. Devet soba za tretmane uključuju dva apartmana za parove, apartman u hamam stilu i luksuzni VIP apartman.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Ne propustite priliku da rezervišete večeru u Sublimotion-u.

Sublimotion je neuporedivo multi-senzorno putovanje, za samo 12 gostiju za jednim stolom i pruža neviđeno iskustvo obedovanja kroz kulinarsku umetnost i tehnološke inovacije. Gosti su dobrodošli u uzbudljiv svet molekularne gastronomije i visoke kuhinje gde se inovacija, umetnost i tehnologija kombinuju da bi stvorili dramatične kulinarske užitke u originalnoj atmosferi.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika