Rixos Premium Dubai

Dobrodošli u Rixos Premium Dubai, elegantno i urbano mesto koje se nalazi u srcu Jumeirah Beach Residence-a. Doživite moderan život gde se ikonski dizajn susreće sa savremenim luksuzom, postavljajući pozornicu za ekskluzivna i glamurozna iskustva.

Rixos Premium Dubai 5 Lokacija

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini popularnih šoping destinacija kao što su The Walk, Dubai Marina Mall, Mall of the Emirates i užurbani Sheikh Zayed Road.

Rixos Premium Dubai 3 Smeštaj

Sa panoramskim sobama sa pogledom na plažu i Ain Dubai, hotel urbanog stila sa 35 spratova dočekuje svoje goste iz celog sveta u ovaj egzotični raj, gde se puls grada može najbolje osetiti. Rixos Premium Dubai nudi 414 elegantnih soba i suite-ova sa direktnim pristupom plaži.

Rixos Premium Dubai 2 Usluga

9 nagrađivanih restorana: STK, Black Tap, Lock Stock & Barrel, Godiva Cafe, Ammos Greek, Luigia, Turquoise, Asil i najmoderniji klub na plaži u Dubaiju – Azure Beach nude izvanrednu i jedinstvenu uslugu. Gosti mogu uživati u luksuznoj kupovini u konceptualnim maloprodajnim objektima kao što su Rodeo Drive, Via Rodeo i Ocean Drive, koji se nalaze u prizemlju hotela. Naturelife Spa Premium nudi utočište za opuštanje i blagostanje. Krenite u spa putovanje koje će vas podmladiti, opustiti i unaprediti vaš um i telo.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Rixos hoteli su poznati po svojim hamamima. Ne propustite priliku da obiđete hotelski spa centar i luksuzni hamam u Otomanskom stilu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika