KarKloof Safari Spa

Sadržaji, usluge i prirodno okruženje dostupni u Karkloof Safari Spa, Wellness & Wildlife Retreat-u čine ga idealnom destinacijom, bez obzira da li tražite profesionalne konferencijske sadržaje u Kwa-Zulu Natal-u ili savršeni spa centar za medeni mesec u Južnoj Africi, Karkloof Safari Spa ima sve.

4157_karkloof-spa-1_orig-1.jpg Lokacija

Najveći afrički spa sa 5 zvezdica može se naći u najmirnijem i najživopisnijem regionu Kwa-Zulu Natal. Bezvremeni Karkloof Safari Spa se nalazi na povoljnoj lokaciji na manje od 30 km od Pietermaritzburg-, u okviru rezervata u kojem živi obilje divljih životinja, uključujući crnog i belog nosoroga, bivola, leoparda i nilskih konja, više od 300 različitih vrsta ptica, vodopade koji oduzimaju dah i još mnogo toga.

4161_karkloof-spa-5_orig-3.jpg Usluga

Izgrađen u skladu sa prirodnim okruženjem, spa centar ima 17 soba za tretmane sa prekrasnim pogledom na okolne vrtove. Eko-dizajn uključuje prirodne materijale sa slamom. Sadržaji uključuju salon za masažu ruku i stopala sa četiri stolice sa staklenim prednjim delom, bazene za Kneipp terapiju, đakuzi na otvorenom, saune, parne sobe i Reflections salon.

4163_karkloof-spa-7_orig-1.jpg Tretmani

Izaberite sa egzotične liste prirodnih tretmana i prepoznatljivih spa putovanja, jedinstveno kreiranih da revitalizuju i opuste vaše telo i um. Sa timom izuzetno veštih tajlandskih terapeuta u najboljim ste rukama.

Travel House savet

Prošetajte ili se provozajte biciklom kroz rezervat do podnožja veličanstvenih vodopada Karkloof.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika