Londolozi Private Granite Suites

Londolozi je jedan od pionirskih privatnih rezervata prirode u Južnoj Africi. Koren reči Londolozi je zulu reč za zaštitu i znači „zaštitnik svih živih bića“. Rezervat je međunarodno poznat po svom dalekovidom i progresivnom upravljanju rehabilitacijom zemljišta i divljih životinja, kao i produktivnom uključivanju zajednice. Londolozi je bio prvi rezervat prirode na svetu kome je dodeljen Relais & Chateaux status, učvršćujući svoju posvećenost luksuznom smeštaju, finoj kuhinji i izuzetnoj usluzi.

2101_lpgr9_orig-1.jpg Lokacija

Londolozi Private Game Reserve je deo Sabi Sands Private Game Reserve, smešten na zapadnoj granici Nacionalnog parka. Postoji svakodnevni let od internacionalnog aerodroma u Johanesburgu do piste u Londoloziju, koja je na samo 5 minuta vožnje od kampa.

2095_lpgr3_orig-1.jpg Smeštaj

Londolozi Granite Suites nudi nezaboravno iskustvo i prima maksimalno šest gostiju u isto vreme. Nudeći dramatičan pogled na reku iz dobro pozicioniranih soba pričvršćenih za stenu, pruža gostima boravak okružen prirodom. Kombinacija savršenstva i jednostavnosti osvaja srca svih koji tamo borave.

2097_lpgr5_orig-1.jpg Usluga

Sve aktivnosti u Londoloziju se prilagođavaju svakom gostu individualno. Aktivnosti uključuju: vožnje kroz rezervat, pešačke ture, Londolozi Life (joga, masaža i fitnes programi), Londolozi Cubs (jedinstveni programi za decu) i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do maja.

TH Benefiti

Travel House putnici dobijaju besplatan upgrade smeštaja u višu kategoriju, u zavisnosti od raspoloživosti u trenutku rezervacije.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika