One & Only Cape Town

One&Only Cape Town je oaza elegancije usred živopisnog scenarija jednog od najfascinantnijih gradova na svetu. Sa zadivljujućim pogledom na planinu Table i savremenim afričkim dizajnom ovog urbanog rizorta, pronaći ćete savršeni odmor u srcu Kejptauna.

2485_ooct9_orig-3.jpg Lokacija

One&Only Cape Town se nalazi u srcu moderne gradske obale Victoria & Alfred Waterfront. Rizort je udaljen oko 25 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Kejptaun. Možete rezervisati transfer privatnim luksuznim voziliom One&Only Cape Town hotela, taksi ili helikopter.

2486_ooct10_orig-3.jpg Smeštaj

Savremena umetnost i tamno afričko drvo naglašavaju 131 prostranu sobu i suite, sve upotpunjene velikom kadom i tušem i privatnim mermernim toaletom. Svi smeštajni kapaciteti uključuju Nespresso mašinu, sef i poslovne pogodnosti u sobi, multi-adapter, faks/kompjutersku vezu i sistem za komunikaciju sa četiri telefona i dve linije. Besplatan Wi-Fi i multimedijalni sistem za zabavu koji sadrži TV sa ravnim ekranom sa satelitskim programima, DVD/CD plejer i priključak za iPod.

2482_ooct6_orig-5.jpg Usluga

One & Only Cape Town hotel nudi pravo kulinarsko zadovoljstvo u dva najpoznatija restorana u Kejptaunu. Oba dinamična restorana su povezana Vista Bar & Lounge-om u samom srcu rizorta, sa prekrasnim pogledom na planinu Table.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do maja.

Specijalna ponuda

Za period boravka između 01.04. i 22.12.2023 specijalna povoljnost 3=4 (za uplaćene 3 noći dobijate četvrtu noć gratis.)

TH Benefiti

Travel House putnici koji rezervišu 3 ili više noćenja u hotelu One&Only Cape Town dobijaju 30-minutnu masažu po osobi u hotelskom spa centru.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika