Sabi Sabi Earth Lodge

Earth Lodge simbolizuje novu eru u luksuznim južnoafričkim safari hotelima. Isklesan na padini, stapa se sa pejzažem koristeći teksturu, svetlost i prostor.

2107_ssel6_orig-1.jpg Lokacija

Privatni rezervat prirode Sabi Sabi koji se nalazi u svetski poznatom Sabi Sand Wildtuin-u od 65000 hektara u jugozapadnom delu Nacionalnog parka Kruger, je oaza divljih životinja, gde možete izbliza posmatrati vekovnu prirodnu vezu između predatora i plena.
Dnevni redovni letovi sa međunarodnog aerodroma Tambo (Johanesburg) lete direktno do aerodroma Sabi Sabi, ili se možete odlučiti za laganu vožnju nacionalnim putevima od Johanesburga (oko 5 sati vožnje).

2104_ssel3_orig-1.jpg Smeštaj

Svaki od suite-ova ima individualno dizajniran nameštaj, privatni mali bazen, sopstveno kupatilo sa staklenim frontom, zajedno sa ovalnom kadom i unutrašnjim i spoljnim tušem. Predsednički apartman – The Amber Suite sa neverovatnim dimenzijama ima svoju sobu za vežbanje, parno kupatilo, radnu sobu i kuhinju.

2109_ssel8_orig-1.jpg Usluga

Dok ste na safariju, pobegnite u Amani Spa u Earth Lodge-u i prepustite se holističkim ritualima, tretmanima lepote i masažama.
Svakog jutra i večeri ćete kretati iz ove luksuzne safari kućice u divljinu, bilo otvorenim Land Roverom ili peške na safari šetnju, u pratnji vašeg naoružanog i dobro upućenog rendžera. Doći ćete dovoljno blizu da učestvujete u uzbudljivom susretu sa prelepim divljim stvorenjima Afrike.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika