Saxon Spa & Studio

Saxon Spa & Studio je utočište za mir i harmoniju koje slavi holistički način života. Oni spajaju moderno razumevanje sa drevnim tehnikama kako bi stvorili najbolje moguće iskustvo.

4129_saxon-spa-15_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u srcu Johanesburga, među drvoredima Sandhurst-a, Saxon se nalazi na četiri hektara uređenih vrtova. Elegantan. Luksuzan. Nezaboravan.

4124_saxon-spa-9_orig-1.jpg Usluga

Saxon Spa & Studio je miran wellness centar sa prostranim sobama za tretmane, inovativnom Signature Sound Therapy i Rasul prostorijom u vizantijskom stilu. Fitnes centar je na raspolaganju 24 sata dnevno kako biste nastavili sa svojim zdravstvenim i fitnes rutinama.

4127_saxon-spa-12_orig-1.jpg Tretmani

Prilagođeni tretmani uključuju Experience the fine art of Relaxation, Signature Therapies and Therapy Journeys, Skin Care and Massages, koristeći holistički pristup i promovisanje opšteg zdravlja tela, uma i duše. Vaše vreme takođe možete potrošiti na tradicionalne spa tretmane kao što su tretmani lica, masaže i terapije tela. Svi tretmani su kreirani da spoje različite kombinacije aromaterapije, boje i mirisa sa najboljim drevnim i modernim tehnikama lečenja iz celog sveta.

Travel House savet

Nakon opuštanja, tretmana, depiliacije i masaže, izbalansirate svoje čakre uz čuvenu zvučnu terapiju spa centra – drevni tibetanski ritual koji koristi gongove, pevajuće činije i zvončiće.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika