Singita Lebombo & Sweni Lodge

Smešten duž krajnjih istočnih delova Nacionalnog parka Kruger, Singita se može pohvaliti spektakularnim pejzažima i velikim brojem divljih životinja. Sa svojim uzdignutim suite-ovima u potkrovlju i pogledom na reku N'wanetsi, Singita nudi moderne pogodnosti u srcu divljine.

2090_slsl8_orig-3.jpg Lokacija

Singita Lebombo & Sweni Lodge je smešten u privatnom posedu od 15.000 hektara Nacionalnog parka Greater Kruger. Svi letovi sleću na aerodrom Satara koji se nalazi na 45 minuta vožnje. Osoblje Singite dočekuje goste na aerodromu i prevozi ih do smeštaja u zatvorenom, klimatizovanom vozilu.

2088_slsl6_orig-1.jpg Smeštaj

Singita prima 30 gostiju u 15 suite-ova, a Sweni 12 gostiju u šest suite-ova. Luksuzni klimatizovani suite-ovi imaju staklene zidove od poda do plafona, luksuzna kupatila, unutrašnje i spoljašnje tuševe, prostran dnevni boravak, mini bar i frižider i privatne drvene balkone.

2086_slsl4_orig-1.jpg Usluga

Smeštaj nudi potpuno opremljenu salu za vežbanje, spa, vinski podrum, tradicionalne Bome i bazen. Aktivnosti koje se nude su vožnje rezervatom dva puta dnevno sa profesionalnim vodičima i tragačima, vođene safari šetnje na zahtev, brdski biciklizam i streličarstvo.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika