The Silo Hotel

Najveličanstveniji pogled na Kejptaun u kombinaciji sa jedinstvenim enterijerom čini The Silo jednim od najnovijih i najtoplijih mesta za boravak u Južnoj Africi. Hotel odiše savremenim dizajnom pomešanim sa luksuznim detaljima.

16097_3.-the-silo-hotel-entrance_orig-1.jpg Lokacija

Smešten tačno iznad najveće afričke kolekcije savremene umetnosti, Zeitz MOCAA, u nekadašnjem silosu za žito iz 1920-ih, hotel predstavlja jedinstveni doživljaj kako spolja tako i iznutra. Hotel Silo se nalazi na obali Victoria & Alfred Waterfront, koja je postala centralna tačka Kejptauna.

16113_hoteltrendswarehousethesilocapetown3_orig-1.jpg Smeštaj

Svi različiti po dizajnu, 28 soba i suite-ova su sami po sebi umetničko delo. Veličanstveni veliki prozori i moderan dizajn u kombinaciji sa pažljivo odabranom afričkom umetnošću stvaraju zaista ekskluzivnu atmosferu. Najekskluzivniji deo Silosa je penthaus sa jednom spavaćom sobom koji gleda na planinu Table.

16114_mw170315thesilohotel-37-1881200x801_orig-1.jpg Usluga

Od privatne trpezarije do Rooftop bara gde možete uživati u suncu i koktelima, Silo će zadovoljiti svaku vašu želju. Pored gurmanskog iskustva, možete uživati u pet prostorija za tretmane Silo Spa, u kojima se možete opustiti i prepustiti najnovijim terapijama. Pored Zeitz MOCAA, hotel ima privatnu umetničku galeriju pod nazivom The Vault.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika