&Beyond Bateleur Camp

Sa zapanjujućom koncentracijom životinja tokom cele godine i mestom velike migracije gnuova, kenijski nacionalni rezervat Masai Mara pruža nenadmašno iskustvo. Pokrivajući površinu od 1 510 km², Masai Mara je zemlja prelepih pogleda, bogatih divljih životinja i beskrajnih pejzaža.

3839 Bateleur 3 Orig Lokacija

Bateleur Camp u Kichwa Tembo nalazi se u severozapadnom delu najbogatijeg rezervata prirode u Keniji. Kamp leži duboko u šumi na ekskluzivnoj zapadnoj strani Nacionalnog rezervata Masai Mara. Udaljenost od privatne piste: 30 minuta

16414 Tentedsuiteandbeyondbateleurcamp Orig Smeštaj

Bateleur Camp ima dva intimna kampa od po devet šatorskih apartmana. Sobe su dovoljno blizu da se mogu koristiti kao jedan kamp za grupu gostiju koji putuju zajedno, ali imaju odvojene prostore za goste i vode se kao nezavisni kampovi. Prostrani šatori sa drvenim podovima i privatnim verandama krase ovaj ekskluzivni kamp. Unutar svakog šatora naći ćete svaku moguću udobnost, uključujući i neočekivano prostrano sopstveno kupatilo. Tu je i pisaći sto, suptilno osvetljenje i plafonski ventilatori u svakom šatoru.

16415 Southcamppoolandbeyondbateleurcamp Orig Usluga

Bazen u senci drveća, dug skoro 13 metara, će vas osvežiti. Kamp ima malu prodavnicu, a dobrodošli ste da posetite veću prodavnicu u kampu Kichwa Tembo Tented Camp. Aktivnosti uključuju jutarnje i popodnevne vožnje u otvorenim Land Roverima, vođene interpretativne šetnje, posmatranje divljači i ptica i dnevna predavanja Masai prirodnjaka. Takođe možete posetiti Masai kulturno selo i gledati tradicionalni masajski ples.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika