Amanjena

Amanjena (mirni raj) je prvi rizort Amana na afričkom kontinentu i nalazi se odmah izvan drevnog grada Marakeša. Smešten u oazi palmi i maslina, Amanjena nudi razne aktivnost, poput vođenih pešačkih tura, tura biciklom ili privatnim automobilom kroz drevni Marakeš.

15967_transversal-bassin-pool-high-res-1050_orig-1.jpg Lokacija

Amanjena pruža besplatne transfere sa aerodroma Marakeš (20 minuta vožnje) i aerodroma Kazablanka, koji je udaljen oko 2 i po sata.

15956_amanjena-morocco-maison-jardin-downstairs-bedroom-high-res-9922_orig-1.jpg Smeštaj

Svih klimatizovani paviljoni uključuju kombinovanu spavaću sobu i dnevnu sobu i prostrano kupatilo i garderober. Dnevni boravak se sastoji od visokog, kupolastog plafona, velikog kreveta i kamina. Suite-ovi imaju mini-bar, CD plejer i TV/DVD, dok zeleni marokanski mermer ulepšava kupatilo. Svaki paviljon ima svoje privatno dvorište zajedno sa minzahom (gazebo) sa stubovima i fontanom.

15966_spa-massage-room-high-res-1065_orig-1.jpg Usluga

Hotelski bazen od 33 m je uređen zelenim pločicama i oivičen cvetovima hibiskusa. Postoji i poseban plitki bazen. Hamam ili parno kupatilo su centralni deo života Maroka, tako da nije iznenađujuće što ima ponosno mesto u srcu Amanjena Health and Beauty centra. Svaki hamam (po jedan za muškarce i žene) je dopunjen tuševima, toaletima, prostorom za presvlačenje i zastakljenom hidromasažnom kadom.

Travel House savet

Resort nudi “souk trawling” ture — vaš vodič poznaje najbolje prodavnice i može vam pomoći u veštini kupovine i cenkanja.

Najbolje vreme za posetu

Maj i septembar.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika