Mamounia Hotel

Inspirisan arapsko-mavarskom tradicijom, arhitektura i dekor luksuznog hotela Mamounia je bogatstvo prošlih vremena koje se neprimetno spaja sa udobnošću i stilom modernog luksuza. Ovakva jedinstvena kombinacija stila i tradicije privukla je neke od najpoznatijih svetskih istorijskih ličnosti – od Vinstona Čerčila do princeze Karoline od Monaka. I danas, više nego ikad, ime Mamounia zauzima posebno mesto u srcima svih koji su je posetili.

6120_lamamounialemarocain_orig-1.jpg Lokacija

Na samo nekoliko koraka od poznatog trga Jamaa El Fna, hotel se nalazi dovoljno blizu očaravajućeg haosa medine, a ipak u intimnoj oazi spokoja i mira. Aerodrom Marakeš-Menara udaljen je 6 km od grada i 15 minuta vožnje automobilom. Ako letite za Kazablanku ili Agadir, oni su 200 km od Marakeša, dva sata vožnje do hotela.

6118_66_orig-1.jpg Smeštaj

Klasične tradicionalne sobe su uređene u toplim tonovima i imaju pogled na grad i unutrašnje bašte. Superior sobe koje se nalaze na višim spratovima pružaju pogled na Hivernage, dok Deluxe sobe gledaju na Koutoubia, park ili planine Atlas i vrt Agdal. Suite-ovi su pravo čudo sa spektakularnim pogledom na vrtove i planinu Atlas.

6117_18_orig-1.jpg Usluga

Inspirisan opojnom mešavinom marokanske i istočnjačke kulture, Spa Mamounia od 27.000 kvadratnih stopa spaja tradicionalno sa modernim. Spa ima veliki bazen, đakuzi, 9 soba za tretmane, 6 kabina za masažu, teretanu, 2 hamama i spa apartman.

Travel House savet

U toku večeri naručite obrok na terasi L’Italien i uživajte u romantičnoj večeri uz svetlost sveća. U hladnijim noćima u Le Francais-u, stolovi blizu prozora su idealni. Uzmite sto sa punim pogledom na planinu Atlas u Le Marocain-u, a u restoranu Le Pav zauzmite sto što bliže bazenu.

Najbolje vreme za posetu

Od sredine februara do juna i od septembra do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika