Mandarin Oriental Marrakech

Smešten u 20 hektara mirisnih bašta i maslinjaka, Mandarin Oriental Marrakech je luksuzni rizort sa pet zvezdica na samo nekoliko minuta od centra grada. Sa odličnim sadržajima i restoranima svetske klase, svojim gostima donosi ultimativni marokanski doživljaj.

10308_marrakechhotelexteriorcameo04_orig-1.jpg Lokacija

Sa planinama Atlas kao pozadinom i nizom mirnih jezera u centralnom delu, Mandarin Oriental leži u 20 hektara maslinjaka i uređenih vrtova sa predivnim mirisima jasmina, cestruma i sa preko 100.000 mirisnih ruža. Na samo 10 minuta od poznate gradske Medine, ovaj elegantni, savremeni rizort pruža jedinstveno iskustvo.

10316_marrakechvillaorientalpoolfireplace_orig-3.jpg Smeštaj

Sa smeštajem koji se sastoji isključivo od vila i suite-ova, Mandarin Oriental obećava zaista luksuzno iskustvo, privatnost i izuzetan dizajn. 54 jednokrevetne i dvokrevetne vile, svaka sa bazenom, đakuzijem i otvorenim tušem u privatnom ograđenom vrtu; 7 prostranih suite-ova, svaki sa bazenom na krovu i zadivljujućim pogledom; 2 Infiniti Pool suite-a, od kojih svaki nudi direktan pristup spa centru.
Predivan dizajn koji uključuje tradicionalni marokanski dekor i savremene dodatke.

10311_marrakechluxuryspahammam_orig-3.jpg Usluga

U restoranu Mes’Lalla možete očekivati tradicionalnu marokansku kuhinju sa savremenim dodacima, Pool Garden služi celodnevne obroke na otvorenom, u Breakfast-u su vam dostupni lagani zalogaji, peciva i šampanjac u šik, savremenom okruženju, dok u restoranu Le Salon Berbere možete probati internacionalna i marokanska jela koja se služe i u privatnom okruženju vaše vile.

Najbolje vreme za posetu

Od februara do juna i od septembra do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika