Royal Mansour Marrakech

Dobrodošli na imanje od tri i po hektara Royal Mansour-a, utočište luksuza i privatnosti u srcu Marakeša.

19434_swiming-pool_orig-1.jpg Lokacija

Izgrađen na skoro 4 hektara unutar drevnih zidina Marakeša, Royal Mansour se nalazi na pešačkoj udaljenosti od istorijskog mesta Djemaa el Fna. Royal Mansour je udaljen 5 km (15 minuta) od aerodroma Menara u Marakešu.

19420_228k2479-cmjn-hd_orig-1.jpg Smeštaj

Svaki od 53 rijada su individualno opremile zanatlije iz Marakeša, Esauire, Fesa i Meknesa, sa drvenim pločama, zellige pločicama, tadlaktom i gipsanim radovima koji demonstriraju beskonačnu raznolikost marokanske dekorativne umetnosti. Svaki riad je drugačiji, zahvaljujući izboru nameštaja i načinu na koji je uređen, izboru tkanina i boja, kao i dizajnu osvetljenja. U ove tradicionalne enterijere ugrađena je najsavremenija tehnologija, dizajnirana da gostima obezbedi udobnost, kao što je stakleni krov na uvlačenje sa ekranom osetljivim na dodir, koji je spreman da pokrije dvorišnu terasu na 6 prvih kapi kiše, ili pametni sistem klimatizacije, nevidljiv za oko, skriven iza filigranskog gipsa.

19426_cigar-bar-1_orig-1.jpg Usluga

Rituali kupanja su u srcu tradicionalne marokanske kulture, stoga prostor od 2.500 kvadratnih metara na tri nivoa, posvećen opuštanju i blagostanju, nije iznenađenje. Sa svojom kolekcijom od 550 slika, hotel je takođe šampion savremenih marokanskih umetnika. Restoran La Grande Table Marocaine služi autentične francuske i tradicionalne marokanske specijalitete. Royal Mansour je 2020. otvario novi italijanski restoran Sesamo braće Alajmo, Masimilijana i Rafaela, koji imaju čak 5 Michelin zvezdica kroz svojih 8 restorana.

Najbolje vreme za posetu

Od sredine februara do juna i od septembra do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika