&Beyond Sossusvlei Desert Lodge

Usred crvenih peščanih dina u pustinji Namib nalazi se elegantan i jedinstven &Beyond Sossusvlei Desert Lodge. Redizajniran 2019. godine, predstavlja najekskluzivniju lokaciju, smeštenu u jednom od najstarijih, najsušnijih i najčistijih područja na Zemlji.

16440_exteriorstardunesuite-andbeyondsossusvlei-2-_orig-1.jpg Lokacija

Okružen dinama i pustinjskim planinama, &Beyond Sossusvlei Desert Lodge se nalazi u podnožju koje okružuje rezervat prirode NambiRand. Iako izgleda usamljeno i izolovano, postoje redovni dnevni čarter letovi do privatne piste. Za one koji su zainteresovani za samostalnu vožnju, hotel je udaljen 400 kilometara od Vindhuka i 380 kilometara vožnje od Swakopmund-a po kvalitetnim makadamskim putevima.

16444_guestsuiteandbeyondsossusvlei-4-_orig-1.jpg Smeštaj

Spektakularno remek-delo paviljona od stakla, stena i čelika sa smelom geometrijskom strukturom u centru, hotel se prostire preko ogromnih dina i šljunkovitih ravnica, u savršenoj harmoniji sa svojim elementarnim okruženjem. Postoji 10 vrhunskih suite-ova i dvosobni apartman Star Dune. Svaki suite je opremljen klima-uređajem, kaminom, bežičnim internetom, tuševima na otvorenom i krovnim prozorima koji gledaju na zvezde.

16463_stargazingastronomertelescopeandbeyondsossusvlei_orig-1.jpg Usluga

Osim pustinjskih nijansi, bićete zadivljeni čim pogledate u nebo i momentalno ćete postati najstrastveniji posmatrač zvezda. Dodajte tome bazen, prostor za wellness tretmane, teretanu sa pogledom na pustinju i nezaboravnu večeru na dinama i nikada nećete želeti da napustite ovo mesto. Doživite letove balonom, penjanje ili vožnju e-biciklom duž pustinje i prepustite se autentičnom afričkom spa iskustvu u kombinaciji sa peskom, zvezdama i tišinom.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika