The Chedi Muscat

Smešten na zadivljujućoj plaži Boushar u Omanu, Chedi Muscat je oaza misticizma i luksuza. Jednostavna elegancija, stilski nameštaj i živopisne nijanse karakteristične za tradicionalnu omansku arhitekturu, odlikuju večni šarm kojim hotel odiše.

39_chedi-2_orig-1.jpg Lokacija

Chedi Muscat se nalazi u oblasti Al Khuwair, na 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Muskat.

30_private20retreat20pool_orig-1.jpg Smeštaj

Najluksuznije sobe su Chedi Club Suites, svaka sa prostranom spavaćom sobom, prostorom za sedenje sa pogledom na vrtove i ekskluzivnim uslugama, uključujući kontinentalni doručak i koktele u The Library. Omanska arhitektura se ovde susreće sa elegantnim minimalizmom, zahvaljujući inspirisanom dizajnu Jean-Michel Gathy-ja. Podjednako zapanjujući su pogledi koji obuhvataju Omanski zaliv i planine Hajar.

38_chedi-1_orig-1.jpg Usluga

Hrana je jedan od najvažnijih atributa u Chedi-ju. Glavni restoran ima četiri kuhinje koje služe savremenu arapsku, mediteransku, indijsku i azijsku kuhinju. Svaka kuhinja koordinira svoje vreme tako da svaki gost može naručiti hranu iz bilo koje kuhinje u bilo koje vreme. Restoran na plaži ima zadivljujuću lokaciju i služi sveže morske plodove. Tu su i dva bara pored bazena koji nude lagana jela i osveženje.

Najbolje vreme za posetu

Od septembra do aprila.

Travel House savet

Obavezno posetite drevni grad Muttrah: Al Dhalam Souq i Corniche na obali sa pozlaćenim kupolama su nešto što ne treba da propustite.

Specijalna ponuda

20% popusta na smeštaj za rani buking u hotelu Chedi Muscat (za 60+ dana pre početka putovanja) za period boravka od 03.01. do 31.10.2023. 

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika