Shangri-La Barr Al Jissah

Sa pogledom na 500 metara zadivljujuće obale, Shangri-La Barr Al Jissah se sastoji od dva različita dela: Al Waha, „The Oasis“ i Al Bandar, „The Town“. Dok je Al Waha idealan za porodice, Al Bandar je srce rizorta , podjednako pogodan i za poslovne i za rekreativne putnike. Široka lepeza sadržaja čini nezaboravan boravak, od uzbudljivih vodenih sportova do dečijeg kluba, spa centra i raznovrsnih restorana.

2605_slaj1_orig-1.jpg Lokacija

Rizort je udaljen samo 15 minuta od Muttrah Souk-a, starog grada Muskata, poslovnog okruga Ruwi, i nadomak mnogih lokalnih prodavnica i kulturnih atrakcija. Međunarodni aerodrom Muskat udaljen je samo 45 minuta.

2611_slaj8_orig-1.jpg Smeštaj

Smešten oko centralnog dvorišta sa palmama i fontanama, njegovih 170 soba i suite-ova su među najvećim i najluksuznijim u Omanu, sa toplim dekorom inspirisanim kraljevskim arapskim palatama i naglašeni autentičnim omanskim umetničkim delima. Svi nude direktan pogled na tirkizne vode Omanskog zaliva.

2612_slaj9_orig-1.jpg Usluga

Rizort ima tri prostrana bazena. Ostali sadržaji uključuju Health klub, teniske terene i centar za vodene sportove. Restoran Sultanah je moderan restoran sa temom luksuznog krstarenja, a Shahrazad je jedini autentični marokanski restoran u Muskatu.

Travel House savet

Uživajte u svakodnevnim besplatnim koktelima i kanapeima pre večere, a ako boravite u suite-u, možete uživati u piću u svojoj sobi.

Najbolje vreme za posetu

Od septembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika