Alila Jabal Akhdar

Alila Jabal Akhdar se nalazi na dramatičnoj lokaciji u planinama Hajar u Omanu, sa spektakularnim pogledom na dolinu ispod. Otvoren 2014. godine, on donosi novi nivo luksuza ovoj oblasti, kombinujući udobnost sa ekologijom.

9947_alila-jabal-akhdar-3_orig-1.jpg Lokacija

Vrlo malo hotela se nalazi na tako dramatičnoj lokaciji. Hotel stoji na vrhu litice iznad klisure sa prekrasnim pogledom na planine Al Hajar. Idealno je pozicioniran za istraživanje pejzaža Omana i savršen je za one koji vole da svoj odmor provedu malo dalje od utabanih staza – do hotela se dolazi samo vozilima sa pogonom na sva četiri točka i nalazi se na 2.000 metara nadmorske visine.

9948_alila-jabal-akhdar-4_orig-3.jpg Smeštaj

Lokacija u divljini ne znači kompromis u pogledu udobnosti. Alila Jabal Akhdar ima 78 suite-ova, šest suite-a u potkrovlju i dve vile Jabal. Dekor je inspirisan bogatom kulturom i prirodnim lepotama okoline, sa osvežavajućim modernim primesama. Posvećen održivoj budućnosti, hotel je dizajniran da se neprimetno uklopi u pejzaž. Sobe sadrže sve moderne pogodnosti kao što su satelitska TV, sef i Wi-Fi. Kupatila imaju tuš i odvojenu kadu – savršeno za opuštanje nakon jednodnevnih avantura. Za dodatni luksuz, vile Jabal imaju sopstveni privatni bazen.

9958_alila-jabal-akhdar-14_orig-3.jpg Usluga

Restoran Juniper služi razna domaća i internacionalna jela u kojima možete uživati dok gledate u fantastično okruženje oko sebe. Rose Lounge nudi osvežavajuća pića i lagane zalogaje tokom celog dana. Nakon istraživanja lokalnog područja, uputite se u Spa Alila, koja sadrži lokalne i azijske spa terapije, sa tretmanima koji potiču iz regionalnih tradicija lečenja i lepote.

Najbolje vreme za posetu

Od septembra do aprila.

TH Benefiti

Za svoje putnike, Travel House nudi besplatan upgrade u višu kategoriju smeštaja u hotelu Alila Jabal Akhdar (u skladu sa raspoloživošću) za rezervacije od minimum 3 noćenja u periodu od 29.04. do 30.09.2023. 

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika