Banyan Tree Alula

Boravak u Banyan Tree AlUla je iskustvo koje se dešava jednom u životu. Okružena peskom, vaša privatna pustinjska oaza nudi jedinstvene i podmlađujuće trenutke, posebno noću kada zvezde sijaju tako sjajno kao nigde na svetu.

Banyan Tree Alula 8 Lokacija

Smešten u dolini Ashar, prelepoj peščanoj lokaciji na kojoj se nalazi prva UNESCO svetska baština u Saudijskoj Arabiji. Aerodrom AlUla se nalazi 25 kilometara jugoistočno od Banyan Tree AlUla i ima direktne letove iz Rijada, Džede, Dubaija i Damama, sa letovima iz Kaira.

Banyan Tree Alula 7 Smeštaj

Rizort nudi 4 tipa šatorskih vila različite veličine, od 77 m2 do 240 m2. Tri od njih su vile sa privatnim bazenom. Sve vile su ukrašene autentičnim, ručno rađenim antikvitetima inspirisanim arapskim jezikom, kupatilom i spoljnim ložištem. Vila sa dve spavaće sobe ima trpezariju na otvorenom, dok vila sa tri spavaće sobe nudi veliki dnevni boravak i trpezarijski sto sa deset sedišta sa izlazom na privatnu terasu.

Banyan Tree Alula 4 Usluga

U restoranu Saffron doživite kulinarsko putovanje kroz autentične tajlandske ukuse postavljene u elegantnom ambijentu Banyan Tree ili probajte sve lokalne stvari, od kuhinje do umetnosti i zanata, u restoranu Harrat. Harrat je multi-senzorno iskustvo. Ukrašeni domaćim rukotvorinama od ćilima do zemljanog posuđa, gosti mogu zaista da urone u lokalno iskustvo u ovom rustičnom restoranu. Utočište za čula, Banyan Tree Spa je savršeno mesto za fizičku, mentalnu i duhovnu obnovu. Holistički pristup, koji spaja azijske rituale i arapske tradicije, ima prirodne i domaće sastojke u srži svakog tretmana. Smešten usred veličanstvenih planina od peščara u dolini Ashar, prirodno tretirani kameni bazen nalazi se u osamljenom okruženju, nudeći najveću privatnost za opuštanje tela i uma. Takođe možete uskladiti svoje telo i um u profesionalno opremljenoj teretani, preplavljenoj prirodnim svetlom.

Travel House savet

Samo jedan minut udaljen i sa direktnim pristupom za goste Banyan Tree-a, veličanstveno mesto Maraya postavilo je Ginisov rekord za najveću zgradu od ogledala na svetu, ne propustite priliku za jedinstveno fotografisanje.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika