&Beyond Ngorongoro Crater Lodge

Nigde drugde na svetu se ne možete probuditi među svim ukrasima elegantnog baroknog zamka - brokatnim sofama, pozlaćenim ogledalima, lusterima sa perlama i zidovima obloženim panelima - i odmah se preneti u jedan od najpoznatijih afričkih pejzaža samo jednim pogledom kroz prozor.

3847_ngoro3_orig-1.jpg Lokacija

&Beyond Ngorongoro Crater Lodge se nalazi na južnoj ivici svetski poznatog kratera Ngorongoro. Regionalni Air Services obavlja redovne letove dva puta dnevno od aerodroma Arusha do aerodroma Manyara. &Beyond Ngorongoro Crater Lodge vozi goste do i sa aerodroma Manyara, a transfer traje oko dva sata.

3848_ngoro4_orig-1.jpg Smeštaj

Prožet romantikom, svaki ručno rađeni suite od lišća od banane je ukrašen gracioznim antikvitetima i nezaboravnim raskošom. Kupatila imaju ogromne tuševe i kade, dok prozori od poda do plafona obezbeđuju pogled na krater koji oduzima dah.

3857_ngoro13_orig-1.jpg Usluga

Aktivnosti obuhvataju svakodnevne vožnje u Land Roverima do kratera (poludnevni i celodnevni), šetnje, avanture, kroket, društvene igre i zadivljujuću kolekciju knjiga, časopisa i video zapisa o divljim životinjama.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika