Essque Zalu Zanzibar

Ušuškan u prirodnu uvalu sa pogledom na blistav Indijski okean, Essque Zalu Zanzibar je opuštajući i prostrani rizort na severoistočnoj obali Zanzibara i idealan je za mladence, kao i za porodice. Od svetlucavih bazena do kristalno čistog mora, Essque Zalu Zanzibar je mesto iz snova.

5312_essque12_orig-1.jpg Lokacija

Essque Zalu je smešten na severoistočnoj obali Zanzibara. Ovaj boutique hotel ima tirkizne vode Indijskog okeana sa jedne strane i bujnu zelenu šumu sa druge.

5316_essqueacc_orig-1.jpg Smeštaj

Možete birati između 40 suite-ova ili jedne od devet prostranih vila, sve sa slikovitim pogledom na bujnu tropsku baštu ili tirkizno plavi okean. Opustite se u luksuzno uređenim prostorima, napravljenim od lokalnih materijala, ukrašenim lokalnim umetničkim delima i smeštenim pod tradicionalnim kosim krovom Makuti. Svih 9 vila imaju svoj privatni bazen, trpezariju, kuhinju i terasu ili balkon.

5303_essque3_orig-3.jpg Usluga

Opustite se uz koktel ili ukusan obrok ili priuštite sebi spa tretman u ovom boutique hotelu na Zanzibaru. Personalizovani – privatni vodiči i batleri su tu da učine da vaš boravak bude savršen. Uživajte u fenomenalnoj kuhinji – 3 fantastična restorana, spa, sadržajima za jogu i teretanu, obiđite galeriju koja prikazuje lokalna umetnička dela, istražite lokalni morski svet ronjenjem ili isprobajte sportske aktivnosti na vodi.

Our tip

Ostrvo je postalo žarište za kitesurfing — ekstremni vodeni sport koji je jedna od najvećih atrakcija u Essque Zalu.

Najbolje vreme za potovanje

Od jula do oktobra i od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika