Melia Zanzibar

Na samo 45 km od glavnog grada Stoun Town-a, ovaj sofisticirani all-inclusive rizort nalazi se na nenadmašnom mestu. Romantične sobe i privatne vile, sa infinity bazenima i pogledom na Indijski okean – izazivamo vas da se ne zaljubite čim stignete.

Melia Zanzibar 2 Lokacija

Na samo 45 km od glavnog grada Stoun Town-a, ovaj sofisticirani all-inclusive rizort nalazi se na nenadmašnom mestu. Melia Zanzibar je okružen prirodnim koralnim grebenom i izgrađen je na imanju od 16 hektara pored 300 metara duge bele peščane plaže. Ima šest restorana i pet barova koji služe lokalne i međunarodne specijalitete, kao i spa centar inspirisan Afrikom, za opuštanje i tela i uma.

Melia Zanzibar 3 Smeštaj

Hotel u ponudi ima Standardne sobe, Superior sobe, Suite-ove, Vile i Bungalove. Svaka soba je moderno opremljena i ima balkon ili terasu. Za potpuno uživanje i privatnost, možete se učlaniti u Level klub, kojim dobijate pristup luksuznim i personalizovanim uslugama.

Melia Zanzibar 7 Usluga

Inspirisani tradicionalnim tržištem začina, uživajte u gastronomiji koja kombinuje mediteranska jela i uticaje arapskih i afričkih začina koji se koriste u lokalnoj kuhinji. Hotelski luksuzni spa je oaza blagostanja, opuštanja i mira. Postoji 6 privatnih soba za tretmane, od kojih 3 sa hidromasažnom kadom za parove, teretanom, infinity bazenom i saunom (odvojeno za muškarce i žene).

Najbolje vreme za posetu

Od jula do oktobra i od decembra do marta.

Savet eksperta

Idealna opcija za porodice sa decom je smeštaj u Family sobi, koja je predviđena za dve odrasle osobe i dvoje dece. Veličine 117m2, ovaj smeštaj ima odvojenu spavaću i dnevnu sobu i dva privatna balkona.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika