Residence Zanzibar

Kokosove palme, azurne vode i tropski povetarac. Sa 80 hektara bujne šume, vrtovima i jednu milju bele peščane plaže, Residence Zanzibar nudi vile sa bazenom i izuzetan spa centar. Prepustite se gastronomskom putovanju u jednom od dva restorana, a vaš lični batler će se pobrinuti za svaku vašu potrebu. Putnici se mogu provozati biciklom po okolini ili istražiti bogatu i drevnu istoriju ovog fascinantnog ostrva.

2507_rz4_orig-3.jpg Lokacija

Hotel se nalazi na 55 minuta od aerodroma, na jugozapadnoj obali ostrva i leži na plaži sa belim peskom, dugoj jednu milju.

2508_rz5_orig-1.jpg Smeštaj

66 vila sa pogledom na okean ili vrtove. Svaka ima satelitsku TV, CD/DVD plejer u dnevnoj sobi, mini bar, telefon sa direktnim biranjem, fen za kosu, mreže protiv komaraca, lični sef, pribor za pripremu čaja i kafe, pristup internetu, klima-uređaj i ventilatore u dnevnoj i spavaćoj sobi.

2510_rz7_orig-3.jpg Usluga

Besplatne aktivnosti uključuju tenis, bicikle, fitnes centar, kajak, pedaline i ronjenje. Dostupni su i kite surfing, pecanje, safari sa delfinima i Dhow krstarenja.

Najbolje vreme za posetu

Od jula do oktobra i od decembra do marta.

 

Travel House savet

Preporučujemo opuštajuću masažu u jednom od 6 paviljona za tretmane i negu.

HONEYMOON SPECIJAL

Za putnike na medenom mesecu koji rezervišu smeštaj u Luxury Garden Pool Villa, Luxury Ocean Front Pool Villa ili Prestige Ocean Front Pool Villa, dobijaju romantičnu večeru za dvoje, bocu šampanjca i 45-minutnu masažu za parove. Potrebno je poneti izvod iz matične knjige venčanih, ne stariji od 9 meseci.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika