Jumby Bay Island Resort, Oetker Collection

Iskrcajte se na Antigvu, uskočite na privatnu jahtu i zaplovite preko tirkiznog mora. Za dve milje i manje od deset minuta nalazite se na svom ostrvskom domu od 120 hektara, jednom od najpoželjnijih, sveobuhvatnih rizorta na Karibima.

19254_0_orig-1.jpg Lokacija

Jumby Bay Island, poznato po bujnom pejzažu sa tropskim cvećem i drvećem je privatni rizort od 120 hektara samo dve milje severno od Antigve, do koje se može doći samo brodom. Utočište za prirodnjake, ostrvo ima plažu Pasture Bay na vetrovitoj strani ostrva, koja je dom ugroženih vrsta kornjača, retkih ptica i ovaca.

19269_b1059f38ac2db286bc61e35a22a9d7f851ab1b01_orig-1.jpg Smeštaj

Jumby Bay Island ima 28 suite-ova i luksuznih vila, raspoređenih na prelepom privatnom ostrvu, dve milje od obale Antigve. Na samo nekoliko koraka od netaknutih belih plaža, svaki suite je mirna oaza sa spektakularnim pogledom na Karipsko more. Ovaj ekskluzivni karipski rizort oličava lepotu prirode i elegancije sa inspirativnim okruženjem.

19268_antiguajumbybayresortvillaallamanda2018header-large_orig-1.jpg Usluga

Jumby Bay Spa je prožet elementima prirode. Ležeći u prostorijama za tretmane sa pogledom na okean, gosti se kupaju u blagom morskom povetarcu i plutaju u tišini talasa. Tretmani kombinuju savremene terapeutske prakse i tradiciju Kariba, kao što je organska masaža Tata Harper sa hranljivim serumom bilja, organskih sastojaka i ekstrakata autohtonog drveta Neem. Jumby Bay nudi netaknute plaže i tri primamljiva bazena, svaki sa svojim jedinstvenim pogodnostima. Doručak u The Veranda, ručak u The Pool Grille, večera u Farm to Table, roštilj na peščanim obalama, rizort nudi ukusne opcije svakog dana.

Travel House savet

Cedar Valley Golf teren je dizajnirao i izgradio Ralf Aldridge, a otvoren je 1977. kao jedini golf teren sa 18 rupa u Antigvi. Ovaj prelepi golf teren se nalazi usred valovitih zelenih brda unutrašnjeg regiona Antigve, pružajući ugodnu igru za golfere svih nivoa veština.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika