Faena Hotel & Universe, Buenos Aires

Hotel Faena, vrhunski hotel u Buenos Ajresu, odražava pravi duh grada svojim izvanrednim dekorom, senzacionalnom kuhinjom i savršenom kombinacijom tradicionalne usluge i modernog komfora.

2728_fba1_orig-1.jpg Lokacija

Faena Hotel Buenos Aires se nalazi u zgradi El Porteno, u srcu centra Buenos Ajresa, Puerto Madero Este, na nekoliko koraka od Costanera Sur. Faena hotel je u blizini finansijskog centra, zgrade vlade i San Telma – najstarijeg kvarta u Buenos Ajresu poznatog po tipičnoj arhitekturi, antikvarnicama i tangu.

10490_faena-presidential_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel ima 105 soba u Imperial stilu, sa temom moderne ekstravagancije u kojoj je sve što je unutra korisno za gosta. Stolice od osamnaestokaratnog zlata, tamnocrvene somotne zavese i prirodni materijali od tamnog lapačo drveta i svetlog paloma kamena čine sobe elegantnim, udobnim, luksuznim i praktičnim. Inspirisane Alanom Faenom i dizajnirane od strane Filipa Starka, sobe pokazuju romantiku Belle Epoque-a, pružajući moderan osećaj i prvoklasnu udobnost.

10491_rlwgmkeumts0lfv6rlwmnkcyvwc7vaqcmuebvwbkzwnjypwbmjyanudvbwljzu19ypwjlkebvwbvnj1um2imy3olo2e1l3dipuwiptilqtyypl8kzgn5y3olo3ngamt4zgpgzgzmbqx5agplzv1mpzzhnaoavvjvqzilp2yiovv6vvw9_orig-1.jpg Usluga

Doživite klasično argentinsko kulinarsko iskustvo u El Mercado-u, uživajte u internacionalnim jelima u El Bistro-u. Ostale usluge i sadržaji uključuju poslovni centar, centar lepote i The Experience Managers. Experience Manager je lični vodič koji će pratiti goste od dolaska do odlaska, organizujući sve aktivnosti uključujući polo, tango, fotografiju, umetnost i kupovinu antikviteta, konjske trke, degustacije vina i još mnogo toga.

Travel House savet

Hotelski El Cabaret prikazuje Rojo Tango, najstrastveniju tango predstavu u gradu — bićete omađijani, od prve do poslednje note!

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika