Llao Llao Hotel & Resort

Zgrada u kanadskom stilu sa normanskim crepovima i deblima čempresa koji se mešaju sa lokalnim zelenim kamenom, Llao Llao Hotel & Resort je atrakcija koju ne treba propustiti kada posetite Argentinu.

2752_llb1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u nacionalnom parku u argentinskoj Patagoniji, Llao Llao Hotel & Resort je smešten na malom brdu između jezera Nahuel Huapi i Moreno, uokviren jezerima, šumama i vrhovima Anda. Ovaj veličanstveni hotel smatra se arhitektonskim remek-delom zbog svog okruženja, dizajna i harmonične integracije sa prirodnim okruženjem.

2759_llb8_orig-3.jpg Smeštaj

205 soba u hotelu inspirisano je toplinom pejzaža, stvarajući udobne i blistave prostore koji svuda odražavaju patagonski stil. 43 nove Deluxe sobe nalaze se u nedavno otvorenom krilu jezera Moreno, sa klima uređajem, odvojenim kupatilom, đakuzijem i širokim prozorima i terasama sa panoramskim pogledom na okolni pejzaž Patagonije.

2755_llb4_orig-1.jpg Usluga

Winter Garden je dobro mesto za uživanje u piću, salati ili regionalnim kolačima, sa prekrasnim pogledom na jezero Nahuel Huapi, Puerto Panuelo i hotelski park. Club House na golf terenu je savršeno mesto za ukusan Llao Llao čaj dok posmatrate zadivljujući okolni pejzaž.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika