Amsterdam Manor Beach Resort 4*

Amsterdam Manor Beach Resort je rajski kutak smešten na slikovitoj plaži Eagle Beach, pružajući gostima autentično karipsko iskustvo, opuštanje i nezaboravne trenutke na prelepoj Arubi.  

Cover Image Easy Resize Com Lokacija

Amsterdam Manor Beach Resort se nalazi na slikovitoj plaži Eagle Beach na ostrvu Aruba. Ovaj šarmantni resort nudi mirno i opuštajuće okruženje uz direktan pristup jednoj od najlepših plaža na Karibima. Hotel je udaljen oko 7 km od aerodroma Reina Beatrix i oko 5 km od centra grada Oranjestad.

 

Superior 1 New Smeštaj

Otkrijte svoj personalizovani dom na ostrvu u okviru živahnih i prostranih smeštaja u Amsterdam Manor Beach Resort Aruba. Predstavljajući svetle holandske karipske boje i toplo okruženje u kojem ćete se osećati kao kod kuće, smeštaj se sastoji od 72 jedinstvena studija i apartmana. Posebno dizajnirani za vašu udobnost, svi smeštajni kapaciteti imaju privatnu terasu ili balkon, luksuzne krevete i dovoljno prostora za vas i vašu porodicu da se opustite i uživate u svemu što ovaj tropski raj može da ponudi.

Property1 Usluga

Amsterdam Manor Beach Resort pruža vrhunsku uslugu i sadržaje kako bi gostima omogućio nezaboravan boravak. Gosti mogu uživati u bazenu s pogledom na plažu, opustiti se u hidromasažnoj kadi ili se sunčati na ležaljkama na plaži. Resort ima restoran Passions on the Beach koji služi internacionalnu i lokalnu kuhinju, kao i Passions Beach Bar & Lounge gde gosti mogu uživati u osvežavajućim pićima.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika