Barcelo Aruba 4+*

Hotel Barcelo Aruba donosi gostima jedinstveno iskustvo na obali mora na karipskom ostrvu Aruba. Otkrijte hotel Barcelo Aruba u Palm Beach-u, privilegovanoj lokaciji sa mirnom vodom i belim peskom i uživajte u jedinstvenim trenucima.

1604646452270 Lokacija

Barcelo Aruba Hotel se nalazi direktno na plaži Palm Beach. Ova idilična lokacija pruža spektakularan pogled na Karipsko more i beli pesak, pružajući gostima nezaboravno iskustvo odmora. Aerodrom Queen Beatrix udaljen je oko 13 kilometara, dok je centar grada Oranjestad udaljen oko 10 kilometara od hotela.

1604645481250 Smeštaj

Gosti mogu da posmatraju zaista idilične izlaske i zalaske sunca iz 373 sobe, koje sve imaju balkon ili terasu. Smeštaj u hotelu Barcelo Aruba garantuje savršen all-inclusive odmor gde je uživanje zagarantovano zahvaljujući udobnosti njegovih soba. Ovaj hotel ima veličanstvene sobe i suite-ove, uključujući opcije sa hidromasažnim kadama, povezane sobe i ekskluzivne Royal Level sobe.

1604645463176 Usluga

Gosti mogu uživati u velikom bazenskom kompleksu sa đakuzijem, spa centru, fitnes centru, sauni i sportskim terenima. Takođe, hotel nudi razne restorane i barove gde gosti mogu uživati u ukusnoj hrani i osvežavajućim pićima, kao i u raznim aktivnostima za celu porodicu.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

Savet eksperta

Jedan od saveta koje vam pružamo je da iskoristite mogućnosti za istraživanje podvodnog sveta Arube. Hotel Barcelo Aruba se nalazi blizu predivnih koralnih grebena, što čini idealno mesto za ronjenje ili snorkeling. Istražite bogatstvo morskog života, uključujući šarene ribe, korale i možda čak i susret sa morskim kornjačama. Bilo da ste početnik ili iskusni ronilac, ova aktivnost će vam omogućiti da stvorite nezaboravne uspomene na svoj odmor u Arubi.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika