Courtyard by Marriott Aruba Resort 4*

Courtyard Aruba Resort je idilično utočište smešteno na slikovitom Palm Beach-u, pružajući gostima neodoljivu kombinaciju karipske lepote, udobnosti i nezaboravnih iskustava.

Auacy Exterior 4679 Hor Clsc Lokacija

Courtyard Aruba Resort se nalazi na predivnom Palm Beach-u na ostrvu Aruba, poznatom po svojim belim peskovitim plažama i tirkizno plavom Karipskom moru. Hotel je udaljen 350 m od plaže i nudi jedinstvenu priliku za opuštanje i uživanje u tropskom okruženju. Atrakcije California Lighthouse i Bubali Bird Sanctuary se nalaze u blizini rizorta. Aerodrom Reina Beatrix udaljen je oko 10 km od hotela.

Auacy Queen Room 4687 Hor Clsc Smeštaj

Sobe u Courtyard Aruba Resort-u su moderno uređene i udobne. Svaka soba ima privatni balkon ili terasu. Postoje sobe sa limitiranim pogledom, pogledom na baštu ili bazen. Sobe su opremljene udobnim krevetima, radnim prostorom, besplatnim Wi-Fi internetom i TV-om sa kablovskim kanalima. Gosti mogu birati između soba sa jednim ili dva kreveta.

Auacy Allegra 4674 Hor Clsc Usluga

Courtyard Aruba Resort nudi širok spektar usluga i sadržaja kako bi se gosti osećali kao kod kuće. Gosti mogu uživati u bazenu, opustiti se u đakuziju ili se sunčati na plaži. Hotel takođe ima fitnes centar, Sirena Island spa centar i dečje igralište. Allegra Bistro nudi raznovrsnu italijansku i internacionalnu kuhinju, a tu je i bar pored bazena gde gosti mogu uživati u osvežavajućim pićima.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

Savet eksperta

Aruba je raj za ljubitelje vodenih sportova, pa preporučujemo da iskoristite priliku i uživate u ronjenju, jedrenju na dasci ili vožnji kajakom. Takođe, ne propustite priliku da istražite obližnje prirodne atrakcije kao što su Nacionalni park Arikok ili Divi Divi drveće, simbol Arube.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika