Golf Villas at Divi Village 4*

Golf Villas at Divi Village je raskošni smeštajni kompleks smešten preko puta prelepe plaže Druif Beach na ostrvu Aruba. Ovaj izuzetan rizort pruža gostima kombinaciju luksuznih vila, blizine plaže i vrhunskih sadržaja, čineći ga idealnim izborom za opuštajući i aktivan odmor na ovom karipskom rajskom ostrvu.

16619107 Imagelargewidth Lokacija

Golf Villas at Divi Village se nalaze na prelepom ostrvu Aruba, preko puta slikovite plaže Druif Beach. Ovaj raskošni resort se prostire na golf terenima Divi Village Golf & Beach Resort, pružajući gostima jedinstveno iskustvo kombinujući luksuzni smeštaj, golf terene i blizinu plaže. Aerodrom Reina Beatrix udaljen je oko 8 kilometara od hotela.

15641432 Imagelargewidth Smeštaj

Golf Villas at Divi Village nude prostrane vile sa jednom, dve ili tri spavaće sobe, opremljene savremenim nameštajem i udobnostima. Svaka vila ima potpuno opremljenu kuhinju, prostranu dnevnu sobu, terasu ili balkon s pogledom na vrt ili golf terene. Vile su dizajnirane da pruže privatnost i udobnost za opuštajući boravak.

15645003 Imagelargewidth Usluga

Istražite beskrajne pogodnosti, uključujući profesionalni teren za golf sa 9 rupa, blistavu plažu sa puno ležaljki, dnevne aktivnosti, besplatan Wi-Fi, restoran na zatvorenom i na otvorenom, usluge konsijerža, besplatan parking, roštilj, šoping i još mnogo toga. Opustite se u spa centru ili u jednom od 4 bazena rizorta, isprobajte mnoštvo aktivnosti i sportova koji su dostupni i uživajte u izuzetnim ukusima koje nude nagrađivani restorani rizorta.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika