Renaissance Wind Creek Aruba Resort 4*

Renaissance Wind Creek Aruba Resort predstavlja oazu luksuza i elegancije na tropskom rajskom ostrvu Aruba, pružajući gostima neodoljiv spoj prelepih plaža, izvanrednih sadržaja i vrhunske usluge.

Auabr Flamingo Family 4743 Hor Clsc Lokacija

Renaissance Wind Creek Aruba Resort se nalazi na L.G. Smith bulevaru u mestu Oranjestad na Arubi. Ovaj raskošni rizort pruža neuporediv pogled na Karipsko more i privatnu plažu. Aerodrom Reina Beatrix udaljen je svega 3 kilometra od hotela.

Br Auabr Executive Suite 32601 Classic Hor Smeštaj

Sa ukupno 555 hotelskih soba i suite-ova, Renaissance Aruba Resort & Casino je spreman da vam poželi dobrodošlicu u udobnosti na obali. Sve sobe i suite-ovi u hotelu imaju neverovatan pogled na okean, marinu ili ostrvo koji će vam oduzeti dah. Sa smeštajem samo za odrasle i porodice, hotel nudi idealan smeštaj za svakog. Sobe su opremljene klima uređajem, TV-om sa kablovskim kanalima, mini frižiderom i besplatnim Wi-Fi pristupom.

Br Auabr Aquarious Buffet 35389 Classic Hor Usluga

Renaissance Wind Creek Aruba Resort nudi vrhunsku uslugu i bogat izbor sadržaja kako bi se gosti osećali posebno. Gosti hotela mogu uživati u finom bifteku u restoranu L.G Smith’s ili u tropskoj kuhinji u Papagayo Bar & Grill-u. Takođe postoji Starbucks na licu mesta tako da možete započeti dan sa svojom omiljenom sveže skuvanom kafom. Doživite vrhunac opuštanja u Okeanos Spa – ovde se možete opustiti i obnoviti uz umirujući asortiman tretmana, uključujući tretmane lica, manikir, pedikir, obloge celog tela i još mnogo toga. Okeanos Spa takođe nudi primamljive tretmane sa svežom alojom.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

Savet eksperta

Aruba je poznata po svojim spektakularnim zalascima sunca, pa preporučujemo da se popnete na krovni bar hotela i doživite nezaboravan prizor kako sunce nestaje iza horizonta. Takođe, ne propustite priliku da istražite obližnji Oranjestad, glavni grad Arube, koji nudi bogatu istoriju, šoping i raznovrsne restorane.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika