COMO Laucala Island

COMO Laucala Island je savršen izbor za one koji traže potpunu privatnost, opuštajući ambijent, uživanje u kulinarskim delikatesima, ali i aktivan odmor.

15947_13laucala_orig-1.jpg Lokacija

Prostirući se na 12 kvadratnih kilometara, Laucala je jedno od tri mala ostrva na severoistočnoj obali Taveunija na Fidžiju. Okružen lagunama i koralnim grebenima u južnom Pacifiku, COMO Laucala nudi svu ekskluzivnost privatnog rizorta na ostrvu, ali je nadomak međunarodnih centara zahvaljujući redovnim letovima za Fidži iz Australije, Hong Konga, Koreje, Novog Zelanda i Sjedinjenih Američkih Država. Udaljenost od aerodroma Nadi je 50 minuta.

15950_16laucala_orig-1.jpg Smeštaj

25 rezidencija raspoređenih na privatnim plažama, iznad laguna, na vrhovima brda i usred džungle. Svaki tropski dom je dizajniran u skladu sa izuzetnim prirodnim nasleđem Fidžija. Svaka zamisliva aktivnost deo je iskustva Laucala, uključujući golf, ronjenje, jedrenje i surfovanje. Svaka od 25 rezidencija u COMO Laucala dizajnirana je tako da odražava njegovu prirodu, sa privatnim bazenima, fidžijskim materijalima i luksuzom.

3828_lif16_orig-1.jpg Usluga

Ostrvski wellness centar – COMO Shambhala Retreat – koristi sveže i hranljive resurse koji se mogu naći na Fidžiju. Uživajte u tretmanima lica i tela, koristeći vile za tretmane za parove, sobu za relaksaciju od vrućeg kamena, kadu na otvorenom i kozmetički salon. U bašti možete izabrati tropsko cveće, bilje, začine i voće kako biste napravili sopstvene sapune i losione u destileriji resorta. Meniji COMO Laucala Island hotela ne samo da pršte od ukusa, već su usredsređeni na zdravlje, blagostanje i održivost. Domaći proizvodi ulaze u sve menije restorana i barova Laucale. Ostrvo COMO Laucala nudi niz izvanrednih aktivnosti kao što su David McLay Kidd golf teren sa 18 rupa, jedrenje, pecanje, jahanje i niz aktivnosti u vodenim sportovima.

Travel House savet

Laucala Island ima flotu od 14 čamaca koji su gostima na raspolaganju za istraživanje netaknutog koralnog grebena dugačkog 18 milja.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika