InterContinental Fiji Golf Resort & Spa

Na jednoj od najboljih plaža na svetu, nalazi se InterContinental Fiji Golf Resort & Spa. Opustite se na ležaljci dok sunce zalazi nad zalivom Natadola u bilo kojoj od 271 vrhunski opremljenih prostranih soba i savremenih suite-ova. Izaberite jedan od tri restorana za vrhunski užitak ili uživajte u golf terenu sa 18 rupa ili u spa centru.

1933_icf1_orig-1.jpg Lokacija

InterContinental Fiji Golf Resort and Spa se nalazi na prelepoj i slikovitoj plaži Natadola na glavnom ostrvu Fidžija, Viti Levu. Hotel je udaljen 40 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Nadi.

1937_icf5_orig-1.jpg Smeštaj

Lagoon & Beachfront Suites nude odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i veliku dnevnu sobu koja se izlazi na duplu terasu. Postavljen visoko na brdu, sa prekrasnim pogledom na zaliv Natadola, Club InterContinental nudi ekskluzivni odmor u rizortu. 55 suite-ova na vrhu brda imaju luksuzne hidromasažne kade, a mnogi od njih imaju i privatne bazene.

1942_icf10_orig-1.jpg Usluga

Pored jednog od najlepših delova netaknute obale na svetu, rizort nudi sveobuhvatan niz aktivnosti, uključujući četiri bazena i centar za aktivnosti na plaži. Spa InterContinental nudi moderne i tradicionalne tretmane korišćenjem autohtonih biljaka koje se koriste za lečenje generacijama. Rizort nudi uzbudljivu lepezu gastronomskih iskustava, od vrhunskih restorana sa blistavim pogledom na okean u prepoznatljivom restoranu Navo, do opuštajućih alternativa na plaži na otvorenom.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika