Royal Davui Island Resort

Royal Davui Island je ekskluzivni Adults Only rizort, koji se nalazi u spektakularnoj laguni Beqa na Fidžiju i nudi nivo fidžijskog luksuza, elegancije i privatnosti kakvog nema u većini hotela.

2520_rd3_orig-3.jpg Lokacija

Hotel organizuje sve transfere od Nadija do ostrva i nazad, omogućavajući odmor bez stresa. Fidži je jedna od, ako ne i najpristupačnija destinacija južnog Pacifika sa svakodnevnim letovima iz Australije i čestim letovima iz Severne Amerike, Novog Zelanda i Azije. Sa toliko opcija Fidži je idealan tropski raj za svaki medeni mesec ili odmor.

2521_rd4_orig-1.jpg Smeštaj

Elegantni tropski dizajn Royal Davuija je namerno ležeran – baš onakav kakav bi Fidži trebao da bude za vaš tropski odmor. Deluxe Vale na istočnim i južnim stranama rizorta se odlikuju slamnatim krovovima, klima-uređajem, tropskim dekorom, visokim plafonima, odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom i privatnim malim bazenom, dok Premium Vale zauzimaju centralnu poziciju.

2525_rd8_orig-1.jpg Usluga

Uprkos svojoj maloj veličini, rizort nudi bezbroj aktivnosti na ostrvu kao što su ronjenje, vožnja kajakom ili prisustvovanje tradicionalnoj Kava ceremoniji. U centru restorana Banyan se nalazi visoko pacifičko drvo banjan koje gostima pruža hlad dok jedu sveže morske plodove i druge fidžijske delikatese.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika