Wakaya Club & Spa

Wakaya Club & Spa je luksuzni privatni ostrvski rizort kao ni jedan drugi na svetu. Rizort nudi sofisticiranu internacionalnu kuhinju i neuporedive mogućnosti za odmor - uključujući najbolje ronjenje i snorkeling, koji su dostupni na samo nekoliko minuta od vašeg smeštaja - u jednom od najzabačenijih i najčistijih krajeva južnog Pacifika.

765_mclennan-wakaya-12-100_orig-1.jpg Lokacija

Sićušna tačka usred južnog Pacifika, Wakaya leži u srcu Fidžija, nacije koja se sastoji od 333 ostrva koja se nalaze 1.500 milja od obale Australije. Čim sletite na međunarodni aerodrom Nadi, predstavnik Wakaya Club & Spa će biti tu da vas pozdravi i otprati do Air Wakaya, Grand Cessna Caravan aviona. Od Nadija je 40 minuta leta do ostrva. Usluga prevoza Air Wakaya je takođe dostupna sa aerodroma Nausori, u trajanju od 15 minuta.

768_spa_orig-3.jpg Smeštaj

Wakaya Club & Spa se sastoji od deset fidžijskih vikendica, tj. bureja na obali, uključujući sedam privatnih bureja sa pogledom na okean, burej sa pogledom na vrt, Governor’s burej i Ambassador’s burej. Svaki burej je luksuzni smeštaj koji se nalazi na samo nekoliko koraka od Tihog okeana.

769_spa11_orig-1.jpg Usluga

Restorani su specijalizovani za jela Pacifika, inspirisana bogatim resursima ostrva, uključujući lokalno uzgajanu divljač, svinjetinu, jagnjetinu, piletinu i pačetinu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika