Brando

Luksuzni rizort Brando se nalazi na prelepom privatnom atolu koji se zove Tetiaroa. Brando je jedinstven po svom konceptu, kombinujući prirodu, luksuz i polinezijski šarm.

2558_bfp4_orig-1.jpg Lokacija

Privatno ostrvo Marlona Branda na Tetiaroa-i se nalazi na samo 50 km severno od Tahitija i dostupno je 20-minutnim letom. Avio-kompanije iz celog sveta nude letove do međunarodnog aerodroma Faa’a na Tahitiju. Od Tahitija je kratak, ali spektakularan 20-minutni let do rizorta, avionom kompanije Air Tetiaroa.

2559_bfp5_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka vila se nalazi na plaži sa belim peskom, ima privatnu plažu, sopstveni bazen, udoban nameštaj, velike prozore koji vam omogućavaju pogled na lagunu, kao i moderne pogodnosti. I dok uživate u vili biće vam zadovoljstvo da znate da je sve što vas okružuje napravljeni od obnovljivih izvora energije. Klima uređaj se napaja slanom vodom iz dubine okeana, a na ostrvu se nalazi solarna energetska stanica, kao i termoelektrana na biogorivo na kokosovo ulje.

2560_bfp2_orig-3.jpg Usluga

Varua Polynesian Spa je prirodno utočište mira, smešteno na obali jezera u srcu Motu Onetahi. Uveče uživajte u fantastičnoj večeri u gastronomskom restoranu Mutiny, sa intimnom atmosferom za samo 22 gosta, ili ako više volite opušteniju atmosferu večerajte u Beachcomber Cafe-u ili uživajte u obroku u svojoj sobi ili privatnoj večeri za dvoje na plaži. Probajte koktele u Bob’s baru, ili uživajte u panoramskom pogledu na lagunu iz Manu bara.

Our tip

Ako ste ljubitelj prirode, ne propustite posmatranje kitova od avgusta do oktobra i uzbudljiv dolazak kornjača od novembra do marta.

Najbolje vreme za posetu

Od januara do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika