InterContinental Moorea Resort & Spa

Uronite u božanski svet u InterContinental Moorea Resort & Spa. Smešten na prelepoj plaži i okružen raskošnim vrtovima, rizort se može pohvaliti najvećim brojem aktivnosti na ostrvu - od skijanja na vodi i vožnje kanuom, preko tura džipovima i susreta sa delfinima. Prostrane Lanai sobe u glavnoj zgradi hotela odišu prigušenom ostrvskom elegancijom; šarmantni Junior Suite bungalovi, kako iznad vode tako i na belom pesku, razbacani su unaokolo i pružaju potpunu privatnost. Uronite u umirujuću cvetnu kupku u Wellness Spa centru ili doplivajte do bara u novom infinity bazenu. Uživajte u tahićanskoj muzici i plesu tokom cele nedelje.

1963_icm2_orig-1.jpg Lokacija

InterContinental Moorea Resort & Spa je smešten između planina i lagune, na zadivljujućem ostrvu Francuske Polinezije. Ostrvo Moorea je dostupno avionom, 10-minutni let sa kompanijom Air Tahiti, ili čamcem: 30 minuta za prelazak brzim katamaranom. Hotel je udaljen 28 km od pristaništa Moorea.

1966_icm5_orig-1.jpg Smeštaj

InterContinental Resort and Spa Moorea ima 144 klimatizovane sobe sa bambusovim podovima i kamenim pločicama u kupatilu i na privatnom balkonu. Polinezijski dekor je upotpunjen nameštajem od mahagonija i prirodnog pruća.

1965_icm4_orig-3.jpg Usluga

Smešten u bogatoj tropskoj vegetaciji je Helene Spa, prvi spa ove vrste koji nudi autentične polinezijske tretmane koristeći autohtone sastojke. Svrstan je među najlepše spa centre na svetu.

Najbolje vreme za posetu

Od januara do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika