St. Regis Bora Bora Resort

Okružen predivnim peskom i mirnom lagunom, ovaj rizort sa 100 soba predstavlja oličenje elegancije. Mnoge sobe imaju hidromasažne bazene na terasi ili privatni bazen. Posetite St. Regis Bora Bora i iskusite pravi raj na zemlji.

8524_st.regisborabora3_orig-1 Lokacija

Rizortu St. Regis Bora Bora se može pristupiti samo čamcem ili helikopterom. Redovne linije jahte prevoze putnike između rizorta i aerodroma Bora Bora (BOB). Pored toga, rizort ima i privatni heliodrom.

8525_st.regisborabora4_orig-1 Smeštaj

Rizort ima 83 luksuzne vile i rezidencije. Svaka vila je opremljena sa dva plazma TV-a od 42 inča, Bose DVD/CD plejerom, aparatom za espreso/kafu, pristup brzom internetu, pojedinačnim klima uređajima, dobro snabdevenim mini barom i ličnim sefom. Da biste osigurali nezaboravno iskustvo u rizortu, usluga batlera je dostupna za sve vile.

8522_st.regisborabora1_orig-1.jpg Usluga

Uživajte i hrani i piću u Aparima baru pored bazena, ili Laguni koja je iznad vode i ima prekrasan pogled na planinu Otemanu, dok meni Jean-Georges Vongerichten-a nudi najbolje gastronomsko iskustvo u celoj Francuskoj Polineziji. Restoran Te-Pahu služi doručak, ručak i večeru, a ima otvorenu kuhinju i trpezariju na plaži.

Najbolje vreme za posetu

Od januara do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika