Eagle's Nest

Ovaj rizort na Severnom ostrvu je vrhunska ekskluzivnost sa više od pet zvezdica, obuhvatajući 30 hektara suptropske autohtone flore sa izolovanim plažama i više od 144 ostrva za istraživanje.

1984_en1_orig-3.jpg Lokacija

Eagles Nest je samo 2 minuta vožnje udaljen od romantičnog i istorijskog Russell-a, prve prestonice Novog Zelanda. Udaljen je 45 minuta vožnje od Kerikerija, najbližeg aerodroma, koji je udaljen 40 minuta leta od Oklanda. Eagles Nest je udaljen 3,5 sata vožnje ili 60 minuta leta helikopterom od aerodroma Auckland.

1992_en10_orig-3.jpg Smeštaj

Postoji pet vila, od jedne do četiri spavaće sobe. Sadržaji u sobama uključuju TV sa ravnim ekranom, DVD/CD plejer, kućni bioskop sa Sky satelitom, besplatan WiFi, kuhinju, mini bar, terasu sa roštiljem, đakuzi. Svaka vila ima sopstveni grejani bazen sa beskonačnim ivicama (osim First Light koji ima samo đakuzi), okružen elegantnim, belim kanabeima i romantičnim lampionima.

1989_en7_orig-3.jpg Usluga

Imate izbor staza za šetnju kroz prelepu prirodu, od kojih neke vode do osamljenih plaža. Gledajte u zvezde kroz teleskop, uživajte u masaži, večerajte u luksuzu i udobnosti vaše vile. Sa toliko opcija koje možete izabrati u Eagles Nest-u, vaša odluka je da odaberete da li ćete se prepustiti gurmanskim obrocima, družiti se ili upijati energiju ovog posebnog mesta.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do februara.

Travel House savet

Rezervišite unapred ličnog kuvara, koji će koristiti najsvežije lokalne sastojke za stvaranje pravog gurmanskog iskustva u vašoj vili.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika