Bedarra Island

Bedarra Island je romantično utočište u prašumi, ekskluzivno privatno skrovište gde možete uživati u finijim stvarima u životu.

2532_bia7_orig-1.jpg Lokacija

Bedarra se nalazi 10 kilometara od Mission Beach-a u Tropskom severnom Kvinslendu (približno 140 km južno od Kernsa). Drumski transferi iz Kernsa traju oko 2 sata, sa dnevnim transferima od Mission Beach-a do ostrva. Alternativno, panoramski 45-minutni heli-transferi su dostupni od aerodroma u Kernsu direktno do heliodroma na plaži.

2533_bia8_orig-1.jpg Smeštaj

Bedarra se sastoji od samo osam privatnih vila skrivenih među 45 hektara tropske prašume, nudeći samoću, privatnost i prekrasan pogled na tirkizne vode Velikog koralnog grebena. Sa maksimalno 16 gostiju u rizortu, zagarantovana vam je privatnost i mir.

2530_bia5_orig-1.jpg Usluga

Bedarrina filozofija je usredsređena na opuštanje, ali takođe nude i niz aktivnosti, uključujući kajake, daske za veslanje, ronjenje, pecanje, tenis i samostalne interaktivne šetnje kroz zelenu prašumu. Za avanturiste, mogu se organizovati izleti sa ronjenjem na otvorenom Velikom koralnom grebenu ili čarteri za ribolov u dubokom moru.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do novembra.

Travel House savet

Postoji mnogo načina da ispunite dan, ali mi vam preporučujemo piknik na plaži. Krenite čamcem u otkrivanje jednog od mnogih zaliva u blizini.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika