Lizard Island

Najseverniji rizort Australije, Lizard, nalazi se na spektakularnom Great Barrier Reef-u, okruženom šarenim koralnim grebenima i 24 bele plaže.  

7960_great-lizard-5_orig-1.jpg Lokacija

Lizard Island je nacionalni park koji se prostire na 1.013 hektara sa 24 peščane plaže i lagunom. Rizort je osamljeno ostrvo Great Barrier Reef-a, lako dostupno iz Kernsa. Sa svojom neposrednom blizinom grebenu, 24 bele privatne plaže, kristalno čistom lagunom, bujnim nacionalnim parkom, 40 luksuznih suite-ova, finim restoranom i prijatnim spa centrom, Lizard Island se stalno rangira kao jedno od najboljih rizorta na svetu.

998_lizard-island-3_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka od 40 vila na ostrvu Lizard je elegantna i prostrana, sa pogledom na okean ili plažu. Sadržaji uključuju klima uređaj, CD plejer, potpuno opremljen mini-bar, peškire za plažu, peglu i dasku za peglanje, plafonske ventilatore, aromaterapijski uljni gorionik, pribor za pripremu čaja i kafe, suncobrane, privatnu palubu, radni sto, pristup modemu, kupatilo ogrtače, fen za kosu i večernje pospremanje.

7961_great-lizard-7_orig-1.jpg Usluga

Senzacionalne mogućnosti ronjenja obiluju oko ovog morskog nacionalnog parka, uključujući čuveni Cod Hole. Ronioci su nagrađeni koralnim vrtovima i tropskim ribama jarkih boja na samo nekoliko trenutaka od plaža ostrva. Otkrijte osamljene plaže peške ili motornim čamcem uz gurmanski piknik samo za dvoje. Isprobajte šetnju u šumi, jedrenje, izlet čamcem sa staklenim dnom ili se prepustite spokoju i opuštajućim tretmanima u luksuznom Azure Spa centru.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika