Amanpulo

Amanpulo nudi prostrani smeštaj koji dopunjuje svoje prirodno okruženje. Kuće rizorta se nalaze na plaži, među krošnjama drveća ili na padini sa pogledom na more Sulu.

16952_amanpulo-philippines-aerial-south-west-tip-high-res-7212_orig-1.jpg Lokacija

Amanpulo na Pamalican-u je deo Kinilubanske grupe ostrva Cuyo, koja se nalazi na severu filipinske provincije Palawan. Smešten 288 kilometara južno od Manile, Pamalican je dugačak pet kilometara i širok samo 500 metara na najširoj tački.

16955_amanpulo-philippines-casita-hilltop-interior-high-res-13838_orig-1.jpg Smeštaj

40 casitas (kućice na obroncima brda i na plaži) napravljeno je po uzoru na filipinski bahay kubo (tradicionalne kuće). Unutrašnjost i dekorativni detalji odaju počast susednim ostrvima: zidovi oprani šljunkom, stolovi od kokosovih ljuski, rustikalne Palawan korpe za pirinač i noževe, veliki krevet sa uzglavljem od ratana i kliznim staklenim vratima koja otkrivaju spoljne terase. Skoro polovina prostora u kući zauzima  kupatilo od Cebu mermera, sa duplim umivaonicima, odvojenim prostorima za presvlačenje, tušem i elegantnom kadom. Aman Villas – Za goste kojima je potrebno nešto još ekskluzivnije, postoje dve privatne vile na ostrvu.

16953_amanpulo-philippines-beach-club-high-res-23564_orig-1.jpg Usluga

Baštenska staza vodi od bazena do peščane plaže i Amanpulo Beach Cluba. Paviljon na otvorenom pruža mir i opuštanje. Beli dušeci sa jastucima su raspoređeni na palubi, okrenutoj prema moru. U blizini Beach Cluba, Beach Hut nudi raznovrsnu opremu za sportove na vodi, kao i informacije o čarteru čamaca, časovima sportova na vodi, mestima za ronjenje i uslove na moru.

Najbolje vreme za posetu

Od januara do maja.

Travel House savet

Na severnom delu ostrva nalazi se pećina koja je savršeno mesto za meditaciju uz zvuke talasa.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika