Nay Palad

Raj sa palmama, prirodno zaštićen od tropske divljine koja ga okružuje, ovo mesto je magično. Izuzetan sklad prirode, arhitekture i dizajna.

5556_dedon-2_orig-1.jpg Lokacija

Nay Palad Hideaway (bivše ostrvo Dedon) se nalazi između drevnih šuma mangrova, belog peska i kristalno čistog mora. Nay Palad je mali ekskluzivni rizort sa vilama koji se nalazi u šumarku kokosa duž prelepe plaže na jugoistočnom delu ostrva Siargao (provincija Surigao del Norte), oko 800 km jugoistočno od Manile. Lokacija je u blizini čuvenog filipinskog rova i legendarnog mesta za surfovanje, Cloud 9. Rizort je projekat Bobby Dekeyser-a, osnivača Dedona, nemačkog brenda luksuznog nameštaja.

5565_dedon-sm1_orig-1.jpg Smeštaj

Stolice od ratana i ležaljke su među nameštajem koji je predstavljen u ovom izvrsnom rizortu, dizajniranom od strane Bobby Dekeyser-a. Otvoreni tuševi u centru kupatila su obloženi prelepim lokalnim pločicama i okruženi belim šljunkom; vrata i zidovi su napravljeni od recikliranog drveta pretvorenog u rešetke; a uzglavlja od lokalnog drveta su izrezbarena sa motivima kokosovog drveća i ptica. Devet velikih i elegantnih vila sa slamom raspoređeno je po uređenim baštama u okviru imanja od 1.5 hektara. Svaki je izgrađen od recikliranog drveta i ima otvoreni tuš, veliku verandu i savremeni enterijer.

5567_dedon-sm3_orig-1.jpg Usluga

Ovaj hotelski rizort uključuje trampolinu, bioskop na otvorenom i morski paviljon od drveta do kojeg se dolazi laganim plivanjem. Vile su besprekorne, uređene do detalja kao što su organski sapuni umotani u listove banane i ukrašeni školjkom. Ukusna jela se oslanjaju na sveže lokalne sastojke, kao što je mahi-mahi na žaru sa voćem. Gostima se dodeljuje „menadžer avantura“ koji pomaže u planiranju i organizovanju svih aktivnosti i odluka u vezi sa aranžmanima za večeru. Aktivnosti se kreću od masaže u vili, gledanja omiljenog filma u bioskopu na otvorenom, do jedrenja i vožnje kajakom sa obale Nay Palada ili mangrova.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika