Ananda in the Himalayas

Smešten u mirnom podnožju Himalaja, u blizini mitoloških gradova Haridwar i Rishikesh, okružen šumama Sal, sa pogledom na mirnu reku Gang koja vijuga u daljinu. Ananda je duhovni put, otkriven kroz sjedinjenje tela, uma i duše.

4166_ananda-himalayas-1_orig-1.jpg Lokacija

Ananda se nalazi u gradu Narendranagar, u blizini gradova Rishikesh i Haridwar. Postoje česti letovi iz Delhija i Mumbaija do aerodroma Jolly Grant, Dehradun, nakon čega sledi 40 minuta slikovite vožnje do Anande. Ananda in the Himalayas ima svoj privatni heliodrom, sa kratkim panoramskim letom iz Nju Delhija.

4175_ananda-himalayas-10_orig-1.jpg Usluga

24 sobe za tretmane sa specijalizovanim prostorima za ajurvedu, orijentalne i evropske sisteme holističkog zdravlja, tim kvalifikovanih nutricionista, zapadnih i ajurvedskih lekara, spa terapeuta sa poznavanjem drevnih indijskih nauka i savremenih zapadnih tretmana – svi vas nežno vode ka boljem načinu života. Ananda Spa takođe nudi otvoreni bazen sa kontrolisanom temperaturom i najsavremeniju fitnes salu.

4168_ananda-himalayas-3_orig-1.jpg Tretmani

Spa centar od 24.000 kvadratnih stopa nudi obiman meni od preko 80 tretmana za telo i lepotu, integrišući tradicionalne indijske sisteme ajurvede sa savremenijim zapadnim spa pristupom. Ananda Spa stvara veštu sintezu između vekovnih terapija i moderne spa tehnologije. Personalizovani program terapije i aktivnosti su dizajnirani da zadovolje individualne potrebe i zdravstvene ciljeve – uklanjanje stresa, detoksikaciju i čišćenje, duboku relaksaciju, anti-ageing, gubitak težine, a takođe nude smernice u oblasti ishrane i vežbanja.

Travel House savet

Anandin najluksuzniji smeštaj je onaj u samoj palati, uključujući spektakularni Viceregal Suite sa sopstvenom krovnom terasom i đakuzijem sa pogledom na dolinu. Alternativno, vile Ananda sa jednom i dve spavaće sobe uključuju privatne bazene i saune.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika