Alila Ubud Bali

U skrovištu na padini brda, gde se susreću spokoj i stil, Alila Ubud pruža boravak u spektakularnoj prirodi i tropski mir.

13191_alilaubudmala1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na vrhu bogate zelene doline reke Ayung, među bujnim tropskim zelenilom, teško je poverovati da je Alila Ubud Bali samo 15 minuta udaljen od Ubuda, kulturnog srca ostrva. Besplatan prevoz do centra Ubuda je uključen. Aerodrom Ngurah Rai je udaljen 45 minuta vožnje južno od hotela i sat vremena vožnje od Denpasara.

13193_alilaubudmala3_orig-1.jpg Smeštaj

Alila Ubud je boutique hotel dizajniran da pokaže savršen spoj savremenog stila i tradicionalne balijske arhitekture. Skriveni vrtovi, prostrane terase i privatne bašte stvaraju nenadmašan osećaj intime. Sobe i vile u rizortu su napravljene na stubovima, poput kućica na drvetu i smeštene su na obalama rečne doline sa veličanstvenim pogledom na prašumu.

13192_alilaubudmala2_orig-1.jpg Usluga

Kao utočište za um, telo i dušu, Alila Ubud ima nagrađivani bazen i spa centar. Jedinstveni tretmani su dizajnirani da stimulišu vaša čula i podmlađuju vaše telo. U restoranu Plantation možete uživati u autentičnoj balijskoj kuhinji i zapadnjačkim jelovnicima, inspirisanim sezonskim sastojcima. Za opuštanje tokom dana, možete istražiti Cabana Lounge, provesti vreme u umetničkoj galeriji ili se konsultovati sa konsijeržom za slobodno vreme, kako biste stvorili nezaboravna iskustva.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika