Alila Villas Uluwatu

Alila Villas Uluwatu je višestruko nagrađivani luksuzni rizort u jednoj od najmirnijih i najromantičnijih destinacija na svetu - Baliju.

9975_alila-uluwatu-1_orig-3.jpg Lokacija

Sto metara iznad Indijskog okeana, postavljena na krečnjačkoj litici na južnoj obali Balija, stoji Alila Villas Uluwatu, rizort koji se sastoji od zgrada, terasa, bazena i vrtova koji se prostiru na parceli od 14 hektara savane. Dramatični tropski pejzaž poluostrva Bukit poslužio je kao osnova i inspiracija za ovaj dragulj koji oduzima dah.

9986_alila-uluwatu-12_orig-3.jpg Smeštaj

Svaka vila je dizajnirana da se uklopi u ovaj pejzaž i pruži najbolji pogled. Svih 56 privatnih luksuznih vila u Alila Villas Uluwatu imaju privatne bazene i prostrani otvoreni prostor. Unutrašnjost vile je uređena u savremenom stilu, ali i dalje uključuje upotrebu tradicionalnih balijskih materijala. Dizajn otvorenog plana znači da sobe imaju koristi od morskog povetarca, a ogromni stakleni prozori pružaju vam zadivljujući pogled iz vaše sobe na okean.

9981_alila-uluwatu-7_orig-1.jpg Usluga

Postoje dva glavna restorana, The Warung koji služi indonežansku i balijsku kuhinju u opuštenom okruženju pored bazena i CIRE za formalnija jela. Obedovanje u vašoj vili i oko resorta je takođe lako organizovati. Rizort uključuje bazen od 50 metara, galeriju, biblioteku, teretanu, studio za jogu i pilates i fantastičan Spa Alila koji kombinuje azijske i zapadnjačke tehnike terapije.

Travel House savet

Istražite jedinstvene aktivnosti uz Journeys by Alila, uključujući posete vodećim balijskim umetnicima, privatni kurs kulinarstva sa šefom kuhinje, izlete do lokalnih zajednica koje podržava rizort i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika