Amanwana

Amanwana (mirna šuma) je skrovište u divljini i eko-inicijativa u rezervatu prirode na ostrvu Moyo. Prenoćište je u luksuznim šatorima, sa direktnim pristupom moru, a pešačenjem kroz džunglu dolazite do vodopada i krečnjačkih bazena.

4475_rs208-amanwana-boardwalkhpr_orig-1.jpg Lokacija

Amanvana je jedini rizort koji se nalazi na ostrvu Moyo, prirodnom rezervatu istočno od Balija. Udaljenost od aerodroma Denpasar je 60 minuta.

4479_rs216-amanwana-tent-interiorhpr_orig-1.jpg Smeštaj

Amanwana se sastoji od 20 luksuznih klimatizovanih šatora postavljenih ispod krošnje tropske šume. Svaki šator od 58 kvadratnih metara je delimično ograđen čvrstim zidom. Postoji mekani vodootporni spoljni krov i odvojena unutrašnjost od platna. Paluba od koralnog kamena okružuje svaki šator. Unutra, klimatizovani šatori imaju niz prozora, indonežanska umetnička dela, prostor za sedenje sa divanima, veliki krevet, pisaći sto i veliko kupatilo. Svuda je pod od drveta.

4474_rs204-amanwana-music-pavillionhpr_orig-1.jpg Usluga

Restoran i bar se nalaze u paviljonu na otvorenom sa pogledom na more. Izbor azijske i zapadnjačke hrane služi se za doručak, ručak i večeru. U sezoni je na raspolaganju redovni roštilj na otvorenom, kao i večere uz logorsku vatru. Smešten na kraju kampa, nekoliko metara od obale, nalazi se Muzički paviljon. Ovde možete slušati muziku, naručiti ručak za piknik i flašu vina, uživati u popodnevnom čaju ili koktelu na zalasku sunca.

Travel House savet

Pridružite se vodiču na izazovnom putu do pećine u kojoj živi sedam vrsta slepih miševa – definitivno nije za one sa slabim srcem!

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika