Aman Villas at Nusa Dua

Ako tražite prelepu plažu, Aman Villas at Nusa Dua nude jednu od najboljih na Baliju - okruženu koralnim grebenom i sa širokim spektrom vodenih sportova. Susedni Bali Golf & Country Club, koji su dizajnirali Robin Nelson i Rodney Wright, prepoznat je kao jedan od pet najboljih terena u Aziji - pogledi su spektakularni.

17021_aman-villas-at-nusa-dua-indonesia-bali-national-golf-course-high-res-3634_orig-1.jpg Lokacija

Smeštene na južnom poluostrvu Balija, na padini sa pogledom na Indijski okean i Nusa Dua, vile Aman su udaljene samo 20 minuta od aerodroma Denpasar. Mirno utočište koje nudi privatnost i bekstvo od svakodnevice, vile su takođe u blizini oblasti za šoping i noćni život: Kuta, Sanur, Legian i Seminyak.

17027_aman-villas-at-nusa-dua-indonesia-master-bedroom-entrance-high-res-18209_orig-1.jpg Smeštaj

Vile Aman u Nusa Dui su okružene vrtovima, palmama i stablima aromatičnih frangipanija. Po uzoru na tradicionalni dizajn koji koristi lokalno drvo i kamen, arhitektura je ukrašena i delima lokalnih umetnika.

17025_aman-villas-at-nusa-dua-indonesia-gardens-high-res-18217_orig-1.jpg Usluga

Aman Villas at Nusa Dua se nalaze u blizini Nacionalnog golf resorta na Baliju, gde možete uživati u jednom od najboljih golf terena. Kuhinja se fokusira na lokalne proizvode i morske plodove sa obližnje pijace Jimbaran i može se prilagoditi vašim ličnim zahtevima. Priuštite sebi širok spektar wellness iskustva u čuvenoj Aman Spa. Obližnja plaža sa belim peskom jedna je od najboljih na Baliju i okružena je koralnim grebenom koji stvara sigurnu lagunu za kupanje i mogućnost za razne sportove na vodi.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika